Beyonce Fluturele Monarch.Beyonce Controlata Mental !

Beyonce Fluturele Monarch

Posted in Beyonce Fluturele Monarch ! by djasters on 02/02/2010

Beyonce Controlata Mental !

Videoclipul “Sweet Dreams”  al lui Beyonce  este privit de majoritatea oamenilor ca fiind pur şi simplu “sexy” sau “fashion / moda , dar foarte putini obersva sensul ocult al acestuia. .Simbolismul ascuns din videoclip si din versuri fac referire la concepte malefice , posedare si controlul mintii.

Versurile acestui cantec si imaginiile video au o valoare /sens supranatural si eteric  intrucat Beyonce mărturiseşte dragostea ei la ceva sau cineva, ea numeste asta: “un vis dulce” sau un “cosmar frumos”. Uite aici Videoclipul:

Informatii Esentiale:

Deci ,despre ce este vorba in acest video ? Despre iubire ? Da, iubirea fata de starea de minte controlata a ei. Ce este controlul mental ?

Pentru a intelege ce reprezinta “controlul mintii”, sa ne referim putin la proiectul “MK-ULTRA”. Acesta din urma reprezinta numele de cod dat de catre CIA programului sau de “interogare chimica”, care a fost inceput la inceputul anilor ‘50 Programul a fost testat pe cetateni americani si s-a folosit de multe tipuri de droguri, precum si de alte metode, pentru a manipula starile mentale individuale, si pentru a schimba functiile creierului. Proiectul MK-ULTRA a fost adus la cunostinta publicului in 1975, prin intermediul a 2 comisii: o comisie a Congresului american si una prezidentiala. Eforturile de anchetare au fost zadarnicite intrucat directorul CIA, Richard Helms, ordonase cu 2 ani inainte distrugerea dosarelor privind acest proiect. Desi CIA afirma ca experimentele de control al mintii au fost abandonate, un fost angajat al CIA, Victor Marchetti, a declarat in multe interviuri ca agentia americana foloseste in continuare tehnicile de control al mintii, sub alte forme

Una din aceste forme este “proiectul Monarch”, ce reprezinta o tehnica de control al mintii prin intermediul careia subiectul este expus unei traume atat de violente, incat mintea sa creeaza o separare. Mintea sa devine divizata, si astfel apare o noua personalitate, modelata de catre manipulatori. Atunci cand o persoana sufera o trauma indusa de un electrosoc, va simti o stare de “minte usoara”, de parca ar zbura asemenea unui fluture. Exista, de asemenea, o reprezentare simbolica privind metamorfoza acestei frumoase insecte: dintr-o omida, ea se transforma in cocon (ce reprezinta inactivitatea), si apoi in fluture (noua creatie), ce se va intoarce la punctul sau de origine. Asemenea model migrator face ca fluturele sa fie o specie unica. Trebuie sa retinem de aici faptul ca fluturele reprezinta simbolul controlului mintii.In timpul “reeducarii” lor, subiectilor li se sugereaza ca au de-a face cu numeroase simboluri, ca arbori, panze de paianjen, masti, labirinturi, fluturi etc. De asemenea, li se prezinta filme care contin simboluri specifice (”Vrajitorul din Oz” sau productii Walt Disney). La fel cum acestor subiecti li se spala mintile, si publicul larg este manipulat printr-un proiect de control al mintii la scara mondiala, prin aceste productii Walt Disney, sau prin alte filme hollywoodiene, ori chiar videoclipuri.

“Sweet Dreams” este o metaforă pentru controlul mintii, prezentata in patru minute.

“In fiecare noapte ma repezesc la patul meu cu speranta ca poate am sa te vad. Cand inchid ochii ,ies din capul meu, pierduta intr-o poveste  /basm, intinde mana si fii ghidul meu”

Beyonce  aşteaptă cu nerăbdare sa fie ” scoasa din capul ei”  si sa fie pierduta intr-un basm. Ea ai cere celui care o controleaza sa o “tina de mana” si sa fie ghidul ei .Starea de minte – controlata / inrobita este deseori asociata cu un basm ( li se spune ca sunt anumite personaje din filme cum ar fi “Vrajitorul Din Oz” ). Cel care o controleaza va fi ghidul ei in tratare ( vindecare )

“Nori plini de stele umple cerul Si sper sa ploua ,tu esti cantecul perfect de legan. Ce fel de vis este acesta ?”

Există un sens real acestei stari de minte înceţoşată. Beyonce ai spune controlorului  /inspectorului ei cel care cauzeaza   aceasta stare mentala a ei, tu esti  “cantecul perfect de leagan”

“Ai putea fi un vis dulce sau un cosmar frumo. In orice caz, nu vreau sa ma trezesc din tine. ( Porniţi luminile ) Vise dulci sa un cosmar frumos. Cineva sa ma prinda., dragostea ta e prea buna ca să fie adevărata (Porniţi luminile )”

Deci, această stare de control al minţii poate fi un vis dulce, care este o stare fericita unde graniţele dintre realitate şi ficţiune se estompează. Acesta poate fi, de asemenea, un cosmar din cauza tratamentelor traumatizante, a suferinţelor psihice şi faptul că a fi un sclav Monarch este, probabil, cel mai rău lucru care se poate întâmpla oricui. Sweet dream/Beautiful Nightmar ( vise dulci /cosmar frumos ) descrie ,de asemena dihotomoa dintre Beyonce si ego-ul ei intunecat alterat  Sasha Fierce.

“Placerea mea vinovata, nu duce nicaieri,  “Baby” atata timp cat esti aici,eu voi pluti in aer”

Plăcerea mea vinovata” se referă la faptul că ea ştie că această stare de beatitudine sintetica este falsă şi în cele din urmă nociva pentru ea. Dar, atâta timp cât controlorul / veghetorul ei este acolo ,ea va pluti in aer. Acest lucru este deosebit de semnificativ atunci când se ştie faptul că subiecţii de programare monarh  vor simti o stare de “minte usoara”, de parca ar zbura asemenea unui fluture.

Te mentionez atunci cand ami spun rugaciunile, te invaluiesc in jurul tuturor gandurilor mele. “Boy” ( baieste ) tu esti inaltarea mea temporara.”

Aici avem de a face cu un amestec de progrmare “stintifica” si aspecte oculte ritualistice. Controlorul /inspectorul / veghetorul este deseori interschimbat in Lucifer, iar “controlul mintii” poate fi interschimbat cu detinerea spiritului .Dupa cum relateaza si Patton: cunoasterea antica oculta,  ritualurile si magia sunt incorporate in programarea subiectului. Persoana vede controlorul ,veghetorul ca pe un Zeu, sau Lucifer ce poseda sufletul si gandurile ei / lui.  Beyonce spune ca mentioneaza numele controlorului * sau ( Lucifer ) atunci cand se roaga. Ea spune ca invaluie pe controlor in jurul tuturor gandurilor ei, ceea ce arata  un mod frumos de a spune ca posesorul este in controlul gandurilor ei.

“Picteaza-ti numele pe Inima mea pentru a ramane, incat nici moartea sa nu ne poata desparti. Ce fel de vis este acesta ?”

Ea practic spune ca si-a dat sufletul controlorului ei sau Lucifer. “Nici macar moartea nu poate sa ne desparta”, transmite evident un sens spiritual. Singurul lucru care rămâne din noi după moarte este sufletul nostru. Ea spune că, chiar şi după moarte, sufletul ei va fi în continuare deţinut de posesorul ei. La fel ca în toate operele de artă, versurile ar putea fi interpretate în numeroase modur. Cu toate acestea, video-ul confirma VIZUAL controlul mintal facut in pasi, chiar si simbolurile arata asocierea clipului cu Programarea mintii.

Analiza Videoclipului:

Deci ,care este mesajul vizual ? Da, stiu ca Beyonce este “fierbinte”. Acum ca am trecut dincolo de principal , putem sa privim dincolo de senzualitatea ei. Este vorba de mai mult decat doar a ei robotici sani hipnotici.. Videoclipul incepe cu Beyonce dormind intr-un Basm infricosator. Apare un porumbel, iar Beyonce incepe sa leviteze deasupra patului ei, in timp ce Basmul ( cantec de leagan ) devine din ce in ce mai infricosator. Această scenă se încheie cu un ţipăt de teroare.

Porumbelul reprezinta simbolic Duhul Sfant. Cu toate acestea,  acea scena nu are de a face cu nimica “Sfant”. Scena este intunecata, muzica este de rau augur, Beyonce este tulburata şi  devine ridicata,  ceea ce arata ca o actiune de magie neagră..Pentru a gasi adsevaratu lsens al porumbelului cautati in dictionarul  despre ocultism.

Helena Blavatsk ,o ocultista, lucifereana ,magiciana, mason ,si fondator al societatii Teosofice, împreună cu autorul masonic Albert Pike, în scrierile lor despre credinţa că Lucifer este Duhul Sfânt, Pike s-a referit la Duhul sfant atunci cand a scris  “the body of the Holy Spirit, the universal Agent, [is] the Serpent…”  ( corpul Duhului Sfânt, agent universal, [este] Şarpele …” )

Duhul Sfânt al ordinelor oculte, legătura dintre realitatea Pământ şi “Ceruri”, este Lucifer.

Deci ,in prima scena a videoclipului al vedem pe Lucifer ridicand-o pe Beyonce deasupra patului si trimiterea ei intr-un fel de Rai ciudat. Aşa cum am menţionat mai sus, piesa se refera în acelaşi timp  la Lucifer şi la controlorul mental al lui Beyonce.

Porumbelul reprezinta , de asemenea controlorul facand-o pe Beyonce sa se simta “usoara” prin programarea Monarch. Beyonce este trimisa intr-o alta lume cu un curcubeu omniprezent ,un simbol asociat cu programarea Monarch . Vedem adeseori pe Beyonce multiplicata iar apoi intra in coliziune , care reprezinta slujitorii ei.  Dacă te uiţi atent la dansatorii de rezervă, într-o scenă aparte, ele sunt literalmente rupte in doua, ca si cum nu ar fi activate. Observati curcubeul, importanta sursei de lumina ( Lucifer = Zeul luminii ) …Si mai este calul alb alergant in fundal

n această scenă simbolică, Beyonce este într-o cameră oglindă,  nu se şte care este “reala Beyonce”. Aceasta scena se refera la disocierea mintii, sa nu mai mentionez ca oglinziile au  o semnificatie importanta in programarea Monarch.

Ea apoi sparge o oglindă şi fragmente din ea zboara peste tot, ceea ce reprezintă fragmentarea şi compartimentarea conştiinţei sale, o condiţie prealabilă importantă pentru a crea o nouă personalitate în programarea Monarch. Apoi se intampla: Noua Stralucitoare  Beyonce Robot, noua personalitate programata este creata.

Ce este un robot? Este o maşină care este programata pentru a îndeplini sarcini specifice. Această descriere se aplică, de asemenea, la un sclav cu mintea-controlata . Deci,  acest videoclip descrie paşii de control al minţii şi metamorfoza a viermelui într-un fluture monarh.

CONCLUZIA:

Melodia “Sweet Dreams” a lui Beyonce descrie calatoria “fericita” a subiectului controlat mental spre o noua persoana . Chiar daca procesul este ingrozitor de dureros ,sau ca un cosmar, subiectul este programat sa-i placa. “nu vreau sa ma trezesc din tine”

Numeroase simboluri si ” triggers”  ( declansatori )  sunt incluse în video şi, combinate cu versuri dissociative, cântecul nu lasă nici o îndoială pentru cei care au ciunostiinte despre ocultism.

De ce există aluzii la Lucifer şi control mental in acest video ? Care este scopul ? Ar trebui să aibă un efect asupra telespectatorilor ?   Sunt acest gen de videoclipuri megaritualuri actionand asupra subconstientului fanilor  ?  Pregatesc ei urmatoarea generatie pentru a accepta aceasta realitate ?. Acestea sunt intrebari la care ma straduiesc eu sa raspund. Un lucru este sigur: atunci când cineva îşi dă seama că frumuseţea lui Beyonce si talentul ei incredibil este folosit pentru a promova astfel de orori, videoclipul devine într-adevăr un coşmar “frumos”.

Sursa Oficiala: http://vigilantcitizen.com/

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: